HALUATKO VOIDA PAREMMIN?

Kun liikkumisen tai liikunnan aloittaminen tehdään oikein ja rauhallisesti se tuottaa tulosta. Arvomaailma ratkaisee jääkö se tavaksi.

PERSONAL TRAINING

Henkilökohtainen- tai Duovalmennus

Tarpeesi mukaan sisältää voimaharjoittelua, ravintovalmennusta, liikkuvuutta, koordinaatiota, lihashuoltoa ja ohjelmointia.

PT Pienryhmävalmennukset

Henkilökohtaista valmennusta enintään 10 henkilön ryhmässä.

Voimaharjoittelun ABC

Voimailun perustekniikkaa omien kykyjen mukaan,  kevyillä kuormilla, rauhallisesti edeten. Ohjelmointi ja lihashuolto kuuluvat ohjelmaan.

Voimaharjoittelu aktiivi

Voimaharjoittelua jo harrastaneille sekä uudelleen aloittaville soveltuva valmennus, jossa harjoitellaan tekniikkaa kiertoharjoitteluna mm. käsi- ja levytangolla

Ohjelmointi, lihashuolto ja tarvittaessa energialähde- analyysi ruokapäiväkirjan avulla kuuluvat ohjelmaan.

Kuntosali ABC

Kuntosalin perusteet 2-4 hengen ryhmässä. Opastusta erityisesti liikkeitä ohjaavilla laitteilla ja taljoilla. Lihashuolto ja ohjelmointi kuuluvat ohjelmaan.

Seniorit voimaharjoittelu

Koordinaation, liikelaajuksien ja voimatasojen parannusta  omien kykyjen mukaisesti.

Juniorit Fysiikkaharjoittelu

Fysiikaharjoittelun perusteet 12-18 -vuotiaille. Harjoittelu suoritetaan ikäryhmittäin. Koordinaatio ja ravinnon monipuolisuus osana harjoittelua.

Golf Stabiliteetti

Valmennuksessa keskeisenä teemana keskivartalon voimatasapaino. Voimantuottoa erityisesti keskivartaloon lajia tukevilla liikkeillä.

Nivelrikko. Liikkuvuus ja voimantuotto

Lonkan / polven nivelrikkoa sairastaville. Liikkumisen ja liikunnan jatkamista edistävä voimajumppa, jossa edetään rauhallisesti ja oman tuntemusten mukaan.

Valmentajalla omakohtaista kokemusta polvien  nivelrikosta sekä kokemusta nivelrikkoisten sekä lonkka/polviproteesi-asiakkaiden valmentamisesta.

Työergonomia

Opetan työasennot ja taukoliikkeet. Ryhmässä parannetaan ryhtiä ja aktivoidaan keskivartaloa hartiaseudun ja alaselän kipujen ehkäisemiseksi.

Lopuksi laaditaan työ- ja kotijumppaohjelma.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla markus@markuskolinen.fi tai puhelimitse 040 733 9500.